Reale Arenak ekitaldi berezi bat hartu du oraingoan, helburua belaunaldi berriak ekintzailetza gastronomikoaren arloan sentsibilizatzea izan duena. Cebanc, Nazaret eta Manteo Zubiri ikastetxeetako lanbide-heziketako 200 ikasle ingururi zuzendu zaie saioa.
Ekitaldia 10.00etan hasi da, eta irekiera instituzionala Daniel Solana Turismoaren Euskal Agentziako zuzendari nagusiak eta Ane Oyarbide Donostiako Udaleko Berdintasunako, Ekonomia eta Tokiko Enpleguko zinegotziak eman diote.
Ondoren, tokiko lau ekintzaile gastronomikok, ekitaldiaren benetako protagonistek, beren lekukotza eman dute: Iñaki Azkue (El Vaskito), Unai Paulis (Maun Grill), Sebastián Pincheira (Kai Sushi Bar) eta Antonio Belotti (Casa 887).
RS TVk aukera izan du gonbidatuetako bi elkarrizketatzeko, El Vaskito-ko eta Maun Grill-eko jabeak. Biek ala biek lanaren garrantzia eta ekiteko gogoa nabarmendu nahi izan dute, eta azpimarratu dute nolako garrantzia duen nahi izateak, hau da, gogoa izateak, pertsonaren hasierako talentuaren gainetik. Egin klik hemen ekitaldiaren laburpen-bideoa ikusteko.
Reala eta bere estadioa klubak bere nortasunaren zati gisa hartzen dituen bi elementuren konektoreak izan dira: talentu gaztearen garapena eta kalitatezko gastronomiaren eta nutrizioaren aldeko apustua.
En caso de no querer que las imágenes en las que pueda aparecer Ud. o algún menor que esté bajo su tutela sean publicadas en los canales de comunicación oficiales del CLUB, por favor, háganoslo saber en la siguiente dirección de correo electrónico, y procederemos a su inmediata retirada: [email protected]. La política de privacidad correspondiente se encuentra en el siguiente enlace: https://cdn.realsociedad.eus/Uploads/CntDetalles/503/1/acd80c62-c8f7-4b75-9eb4-d09362fb43cd.pdf